CUSTWIN ACADEMY
KNOWLEDGE - LEVERAGE - PRODUCTIVE CONSUMING
They said about us...
Με απλά κατανοητά video μπόρεσα να ξεκαθαρίσω αρκετά πράγματα που μπορεί να τα είχα ακούσει αλλά δεν ήμουν σίγουρος.
ΝΙΚΟΣ Σ.
Αθήνα

Μένω στην επαρχία και μέχρι τώρα ήταν αδύνατο να συμμετέχω σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στην Αθήνα. Με το σύστημα Custwin Academy νιώθω ότι και εγώ μπορώ να πετύχω.
Νίκη Ζαρούτα
Άρτα

Γενικά διστάζω να κάνω αυτό που λένε "εκπαίδευση στην ομάδα" επειδή δε νιώθω και τόσο σίγουρος ότι μπορώ να τα καταφέρω. Με τα έτοιμα εκπαιδευτικά βίντεο μου έχουν λυθεί τα χέρια.
ΜΑΝΩΛΗΣ Χ.
Ρέθυμνο

Όλα τα εκπαιδευτικά βίντεο μου έδωσαν να καταλάβω ότι το Δικτυακό Μάρκετινγκ είναι μια πολύ πιο σοβαρή πρόταση από αυτό που μέχρι τότε πίστευα. Ευχαριστώ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
Θεσσαλονίκη

Πολύ κατατοπιστικά και ευχάριστα. Μου άνοιξαν την όρεξη για το Πρόγραμμα Custwin Academy.
Μιχάλης Σαλώτας 
Ρόδος

TECHNOLOGY | EASYNESS | DEVELOPMENT

Στρατηγική & Στοχοθεσία

Μεταξύ των πιο δύσκολων μεταβολών για κάθε άτομο, είναι η μετάβαση από τη νοοτροπία του εργαζόμενου στη νοοτροπία επιχειρηματία. Η ιδέα του να πάρει κανείς τη ζωή του στα χέρια του, κάνοντας τη δική του επιχείρηση είναι δελεαστική.

Η Πρόκληση Για Μας

Είναι η επιθυμία πολλών ατόμων να πάψουν να ανησυχούν και να εξαρτώνται από τις δουλειές τους και να δημιουργήσουν μια δική τους επιτυχημένη επιχείρηση.

Ο Κόσμος του E-Commerce

Σε ένα όλο και πιο ραγδαία μεταβλητό κόσμο η ανάπτυξη του e-commerce δημιουργεί μια νέα γενιά επιχειρηματιών. Μπορεί ο μέσος καταναλωτής να συμμετέχει σε αυτή την επανάσταση;

Πρόβλεψη & Υλοποίηση

Είναι πραγματικά θεμελιωδώς κρίσιμο να διαθέτεις νοοτροπία επιχειρηματία για να πετύχεις στην επιλογή σου, επειδή οι περισσότερες από τις αρχές που θα χρειαστεί να εφαρμόσεις για να πετύχεις βασίζονται αποκλειστικά στο πόσο έχεις μέσα σου ένα πραγματικό επιχειρηματία.

Υποστήριξη & Τεχνογνωσία

Χωρίς υπερβολές, υπάρχουν γιγαντιαίες διαφορές μεταξύ αυτού και της νοοτροπίας ενός καλού εργαζόμενου υπαλλήλου. Αυτό ακριβώς θα μελετήσουμε μαζί εδώ, δηλαδή το: Πώς να Χτίσεις τον Επιχειρηματία Μέσα Σου. Τα εργαλεία που θα βρεις εδώ θα σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό το χτίσιμο με αποτελεσματικότητα και ενθουσιασμό.

CustWin Academy Pro/Leader

Επειδή "η Γνώση είναι Δύναμη" σκοπεύουμε να σας παρέχουμε την υψηλότερη τεχνογνωσία  που μπορείτε να βρείτε σήμερα στο χώρο του Δικτυακού Marketing. Τα προγράμματα Pro και Leader Academy απευθύνονται σε όσους επιδιώκουν μεγαλύτερα αποτελέσματα από αυτά ενός Προνομιούχου Καταναλωτή.

Who We Are

Shopping over internet

Η CustWin δημιουργήθηκε τα τέλη του 2013 από ομάδα επιχειρηματιών με προσανατολισμό, κυρίως, τις πωλήσεις μέσω Internet. Επενδύει στις τεχνολογικές εξελίξεις και στο γεγονός ότι οι διαδικτυακές αγορές αυξάνουν ραγδαία ημέρα με την ημέρα αποσπώντας ολοένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από τα "φυσικά" καταστήματα.

Πρόθεση της εταιρίας είναι να βοηθήσει τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης που προσφέρει το Internet και τις, κατά τεκμήριο, καλύτερες τιμές που προσφέρουν τα e-shops. Πέρα από αυτό έχει φροντίσει να να ανταμοίβει με επιπλέον κέρδος τους πιστούς και τακτικούς πελάτες που χρησιμοποιούν την CustWin ως φορέα για τις αγορές τους. Φροντίζει να υπάρχουν ευχαριστημένοι πελάτες με ταυτόχρονη λήψη επιπλέον κερδών σε συνδυασμό με ικανοποιημένους ιδιοκτήτες e-shop που συνεργάζονται μαζί της οι οποίοι βλέπουν ολοένα περισσότερους τακτικούς και σταθερούς πελάτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους στα καταστήματά τους.

What We Do
Μάθε για την CustWin σε 4 φράσεις...

ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ
Ο πιο πρωτοποριακός μηχανισμός δημιουργίας παθητικού εισοδήματος. Είναι εύκολο και απλό.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
Να αγοράζεις ότι θα αγόραζες ούτως ή άλλως. Αλλά αυτή τη φορά βάζοντας τα έξοδα σου σε κίνηση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Συστήνοντας την ιδέα και σε άλλους πολλαπλασιάζεις την αγοραστική δύναμή σου.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ
Όσο κοστίζουν τα ψώνια σου. Η συμμετοχή στην CustWin δεν έχει κάποιο κόστος "εγγραφής"


image20
ΝΙΚΗ ΔΟΞΑΚΗ
Στέλεχος Επιχείρησης, Πάτρα

Στην CustWin βρήκα πολύ ανταποδοτικό το συνδιασμό της ευκολίας των ηλεκτρονικών αγορών με το πρόγραμμα προνομίων. Αγοράζω αυτά που αγόραζα, έχω κέρδος χρόνου και κάνω τις αγορές μου επενδύσεις. Ιδιαίτερα τώρα που βλέπω ότι και οι τοπικές επιχειρήσεις επιθυμούν να προσφέρουν προνόμια μέσω της CustWin γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το CustWin Academy, αν και είναι μια επιπλέον παροχή που δεν εκτίμησα αρχικά, μου έδωσε όλα αυτά τα εφόδια που χρειάζονται για να κατανοήσω περισσότερο το χώρο, τις επιχειρήσεις, τις στρατηγικές και, αν και μοιάζει περίεργο, με βοήθησε να αλλάξω κομμάτια της καθημερινής ζωής μου, που δεν ήξερα ότι θα μπορούσαν να βελτιωθούν!

ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ACADEMY
Πέρα από τα βασικά προγράμματα FREE, PRO και LEADER που παρέχουν συγκεκριμένες πληροφορίες και εκπαίδευση θα βρείτε μια πληθώρα εργαλείων, συμβουλών και μυστικών που θα σας βοηθήσουν να βελτιώνετε συνεχώς το επίπεδο και τις δεξιότητές σας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ
Μία διαρκώς ανανεούμενη συλλογή από βίντεο βρίσκεται στη διάθεσή σου. Δημιουργημένα αποκλειστικά για την CustWin ή ειδικά επιλεγμένα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Μερικές φορές, νώθουμε ότι χρειαζόμαστε λίγες οδηγίες προσανατολισμού για να ξαναμπούμε σε πορεία επιτυχίας.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Στη ζωή δεν είναι όλα χρήματα ούτε τα πάντα πρέπει να είνα αυστηρά. Στο Academy θα βρείτε ένα πολύ διασκεδαστικό τρόπο εκπαίδευσης.

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Τα περισότερα από τα μυστικά επιτυχίας είνα μικρά, περιεκτικά και συνήθως απαρατήρητα από τους περισσότερους.

ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Στην CustWin τίποτα δεν μένει στατικό και όλα βελτιώνονται σ σταθερή βάση. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις μαζί μας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Οι εκδηλώσεις C.L.E.V.E.R. αλλάζουν το τοπίο στον επιχειρηματικό χώρο και ταρράζουν τα νερά. Μην τις χάσετε!

Copyright 2014 - 2015 - CustWin Academy - All Rights Reserved